Gravidmassage. Behandlingen foregår på en speciel designet gravidbriks, hvor du kan ligge behageligt med din mave uanset om du er i 3 eller 9 måned. I dag har jeg specialiseret mig i at massere gravide med og uden Læs mere om hvilke symptomer en body sds graviditetsmassage kan afhjælpe. gravidmassage. Du og baby er i trygge hænder i Ecotrip. Vores behandlere har god erfaring indenfor gravidmassage. Der sker store forandringer med din krop. We don`t blow our trumpet, Action speak better.

Gravidmassage – Zone B

Dybdemassage 90 min. DKK ,-. Full Body Dybdemassage min. Gravid massage (per person) 12 klip til Full Bodymassage min. DKK , I dag har jeg specialiseret mig i at massere gravide med og uden Læs mere om hvilke symptomer en body sds graviditetsmassage kan afhjælpe. Gravidmassage. Behandlingen foregår på en speciel designet gravidbriks, hvor du kan ligge behageligt med din mave uanset om du er i 3 eller 9 måned.

Gravidmassage. Gravidmassagen foregår i trygge rammer på en professionel briks. Da jeg kan Jeg er overbevist om, gravidmassage kan hjælpe til en nemmere graviditet og fødsel.

Jeg har været på et Bodybehandling v/PM. Tværager Leder du efter den perfekte gave til en speciel gravid kvinde i dit liv? Denne lækre gavepakke til gravide indeholder: Et gavekort på 1 times gravid massage. I dag har jeg specialiseret mig i at massere gravide med og uden Læs mere om hvilke symptomer en body sds graviditetsmassage kan afhjælpe.

We don`t blow our trumpet, Action speak better. I dag har jeg specialiseret mig i at massere gravide med og uden Læs mere om hvilke symptomer en body sds graviditetsmassage kan afhjælpe. Gravidmassage. Gravidmassagen foregår i trygge rammer på en professionel briks. Da jeg kan Jeg er overbevist om, gravidmassage kan hjælpe til en nemmere graviditet og fødsel. Jeg har været på et Bodybehandling v/PM. Tværager

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail