Den årige dame er blevet lidt af et internetfænomen. Og det er der en bestemt grund til. Kim Anami har nemlig måske den stærkeste vagina, vi nogensinde. I Kirgisistan er kvinders underliv eller sex ikke noget, man taler åbent om. Men i hovedstaden Bishkek har en gruppe kvinder alligevel brudt. 5 ting mænd bør vide om kvindens vagina. Nyheder Skrevet af Redaktionen | | / Del på Facebook. Det er ikke meningen, en vagina skal holde penis så stramt, som for De fleste danske kvinder er ret ufølsomme i deres vagina i forhold til.

I Kirgisistan er kvinders underliv eller sex ikke noget, man taler åbent om. Men i hovedstaden Bishkek har en gruppe kvinder alligevel brudt. 5 ting mænd bør vide om kvindens vagina. Nyheder Skrevet af Redaktionen | | / Del på Facebook. Alligevel tør mange kvinder ikke at udforske den. Her får du grunden – og en guidet tour i dit underliv, så du kan lære din vulva og vagina bedre.

Den årige dame er blevet lidt af et internetfænomen. Og det er der en bestemt grund til. Kim Anami har nemlig måske den stærkeste vagina, vi nogensinde.

Alligevel tør mange kvinder ikke at udforske den. Her får du grunden – og en guidet tour i dit underliv, så du kan lære din vulva og vagina bedre.

Det er ikke meningen, en vagina skal holde penis så stramt, som for De fleste danske kvinder er ret ufølsomme i deres vagina i forhold til.

5 ting mænd bør vide om kvindens vagina

Den britiske kvinde var til fest på en strand på den spanske ø Tenerife, men af den samme art skildpadde, der blev fundet i kvindens vagina. Alligevel tør mange kvinder ikke at udforske den. Her får du grunden – og en guidet tour i dit underliv, så du kan lære din vulva og vagina bedre.

Det er i skeden manden indfører penis under samleje og at kvindens Ordet "skede" eller "vagina" bliver ofte fejlagtigt brugt om kvindes ydre kønsorganer.‎Anatomi · ‎Fysiologi · ‎Smørelse · ‎Sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail