Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder er utro. Vi har fundet de mest ærlige af slagsen - tjek bare de her fem grunde. Hvis en kvinde føler, at hun er overset af sin partner og som følge af dette keder sig i sit parforhold, kan dette være en årsag til at være utro. Som det burde fremgå, kan man sagtens være utro af flere årsager. Nogle - og ifølge Tracey Cox gælder dette mest kvinder - er utro, fordi de. Det er stort set de samme grunde, der gør sig gældende, når mænd og kvinder vælger at være utro.

Det fører til et andet og meget logisk faktum om utroskab blandt moderne danskere: Hvor mænd ofte vælger at være utro sammen med fremmede kvinder (eller. Det er en del af mandens natur at føle lyst til at være utro, ligesom det er en del af hans natur at ønske at være tro mod den samme kvinde gennem et helt liv.

Har du på fornemmelsen, at din kæreste eller kone er dig utro? Så kan det være, at du skal læse med her. Et nyt studie afslører nemlig, hvornår.

5 typiske årsager til, at kvinder er utro - ANYMAN

Det er stort set de samme grunde, der gør sig gældende, når mænd og kvinder vælger at være utro. Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder er utro. Vi har fundet de mest ærlige af slagsen - tjek bare de her fem grunde. Det fører til et andet og meget logisk faktum om utroskab blandt moderne danskere: Hvor mænd ofte vælger at være utro sammen med fremmede kvinder (eller.

”Baggrunden for utroskab er som regel, at græsset er grønnere på den anden side”

Kvinder at være utro Vi mennesker må bare erkende, at illusionen om prinsen på den hvide hest, der redder prinsessen og de lever lykkeligt til deres dages ende er falsk — i de fleste tilfælde. Kun 2 procent af svarene handler i dag direkte om sex.

Lær din jalousi at kende — Gratis Onlinekursus — Intensivt 6 dages forløb. Nogle lukker helt af for den fantasiverden, fordi det ifølge deres opdragelse er forbudt at tænke og føle noget seksuelt for andre.

Der er mange, der har spurgt mig, om mænd er mere utro end kvinder. Virkeligheden er bare, at alting rigtig ofte bliver SÅ meget mere kompliceret. Se danskernes barske dom.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail