På min blog deler jeg dagligt tanker og inspiration om den intime møde mellem mennesker i krop, sjæl, hjerte og køn. Kontakt mig Peter Hjeds/ Jeg har for nyligt fået en tantramassage. Noget som meget få kvinder gør. Det er mest mænd. Det tog også mig tre år at tage skridtet, men. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Der vækkes seksuelle energier i kroppen undervejs, og det er muligt, du får orgasme, men tantra handler faktisk om at udsætte orgasmer og.

Og sidst men ikke mindst, ønsker jeg at dele (seksuel)energi med en anden I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke. De kunne være taget i biffen, men i stedet tog de til tantra. LÆS OGSÅ: Mie Moltke: Min seksuelle rejse har været en åbenbaring Jeg bider mærke i tre ting: Kun kvinder, ingen nøgenhed – og så det med at vække. Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør. 01/12/ ( hits). Anonym. ”Altså, hvis jeg vil have en mand, som virkelig elsker min krop, så bliver jeg jo .

Der var store vægmalerier af frodige nøgne kvinder og muskuløse mænd, der lå.

Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør. 01/12/ ( hits). Anonym. ”Altså, hvis jeg vil have en mand, som virkelig elsker min krop, så bliver jeg jo . Der var store vægmalerier af frodige nøgne kvinder og muskuløse mænd, der lå. Det kan være en jungle af finde rundt i alle de tantra massører der findes i fysiske, følelsesmæssige eller seksuelle spændinger, de gerne vil have løsnet op for.

Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Derfor bliver kvinder tændt af tantra | Femina

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Og sidst men ikke mindst, ønsker jeg at dele (seksuel)energi med en anden I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke.

Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail