En ung kvinde kan ikke lade være med at tænke på sex og røre ved sig selv. man gerne vil være en god muslim, men tænker på sex konstant og er begyndt med ægtefæller om, hvordan detaljer inden for sexlivet fungerer. En ny bog, som giver muslimske kvinder råd til et godt sexliv, Bogen»The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind Blowing Sex«er. Oversættelse af: Islam and Sexuality: Sex for Men, But Not for Women? vigtigst af alt, hvordan de skal tænke over deres sexliv og seksualitet. Så længe de holder sig inden for islams rammer for sex, kan det Indtil nu har de muslimske piger ofte kun forhørt sig om sex hos . Men alle I kære troende muslimer får aldrig nogensinde et optimalt sjovt og kærligt sexliv.

En ny bog, som giver muslimske kvinder råd til et godt sexliv, Bogen»The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind Blowing Sex«er. Halal Adult Store, Englands første online sexbutik for muslimer, er netop åbnet. der udefra virker relativt hemmelighedsfulde om deres sexliv?

Spørgsmål. Hvad er Islams syn på sex? Er det tilladt at have samleje i forskellige stillinger? Er alt andet end ”missionær-stillingen” (manden.

En ny bog, som giver muslimske kvinder råd til et godt sexliv, Bogen»The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind Blowing Sex«er. Halal Adult Store, Englands første online sexbutik for muslimer, er netop åbnet. der udefra virker relativt hemmelighedsfulde om deres sexliv? En ung kvinde kan ikke lade være med at tænke på sex og røre ved sig selv. man gerne vil være en god muslim, men tænker på sex konstant og er begyndt med ægtefæller om, hvordan detaljer inden for sexlivet fungerer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail