RAB registreret Nordlys massageterapeut med stor vægt på nærvær, helhed og hvor jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor massage, healing og. Den Klassiske Nordlys Massage er en energibalancerende kropsmassage, som den første systemiske healingsmassagemetode der blev udviklet på Nordlys i. Nordlysmassage kan hjælpe dig til at løsne aktuelle og gamle spændninger, forebygge stress og skavanker og samtidig give dig en større kropsbevidsthed. Behandling af fysiske eller psykiske symptomer hos børn og voksne, med samtaleterapi, traumeforløsende værktøjer og forskellige healingsformer. Jeg tilbyder.

Nordlys Massage Grundform er stammen i alle Nordlys-behandlinger. Det er en overordnet fremgangsmåde, som binder hele massagesystemet sammen. RAB registreret Nordlys massageterapeut med stor vægt på nærvær, helhed og hvor jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor massage, healing og.

Behandling af fysiske eller psykiske symptomer hos børn og voksne, med samtaleterapi, traumeforløsende værktøjer og forskellige healingsformer. Jeg tilbyder.

Den klassiske Nordlys Massage er en balancerende helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen masseres lige Den er fysiurgisk dyb med et healing touce.

Nordlys Massage Grundform er stammen i alle Nordlys-behandlinger. Det er en overordnet fremgangsmåde, som binder hele massagesystemet sammen. Foreningen af Healingsterapeuter (healingsmassage) · Foreningen Nordlys RAB (Nordlys massage) · Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører.

Klassisk Nordlys Massage

NORDLYS Massage® er en integreret massagemetode, som forbinder klassisk kropsmassage og energetiske balancering i en respektfuld forståelse for  Missing: healingsmassage ‎| ‎Must include: ‎healingsmassage. Den Klassiske Nordlys Massage er en energibalancerende kropsmassage, som den første systemiske healingsmassagemetode der blev udviklet på Nordlys i.

Massageuddannelse til massageterapeut hos Nordlys. Bliv RAB-registreret og opnå playersparty2017.comg: healingsmassage ‎| ‎Must include: ‎healingsmassage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail