Trods den seksuelle frigørelse bliver piger oftere mødt af fordømmelse end drenge. om sex og koncentration. Seksuel appetit. En historie om sex og grænser. 6. 10 Kvinder med øget libido får ofte endnu flere vanskeligheder med at finde. Se bl.a. film om den første gang, tag en quiz om sex og seksualitet, læs andre børns breve eller prøv en af afstemningerne om krop eller sex. I fremtiden skal vi måske ikke kun forholde os til, om vi er til mænd, kvinder eller begge dele.

Se bl.a. film om den første gang, tag en quiz om sex og seksualitet, læs andre børns breve eller prøv en af afstemningerne om krop eller sex. Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står det skidt til for den mandlige seksualitet.

I min klinik ser jeg flere og flere mænd, der har mindre lyst end deres kvindelige partner, og de føler. "I forbindelse med stress har mænd og kvinder en forskellig tilgang til det seksuelle. Kvinder vil gerne have sex med deres partner på et.

Som psykolog får jeg mange spørgsmål om sex og seksualitet. Er det et problem at tænde på flere køn? Der er virkelig mange måder at nyde sex på. Det er. Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står det skidt til for den mandlige seksualitet. I min klinik ser jeg flere og flere mænd, der har mindre lyst end deres kvindelige partner, og de føler. I fremtiden skal vi måske ikke kun forholde os til, om vi er til mænd, kvinder eller begge dele.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail