Har du gået og fantaseret om specifikke steder at forføre din kollega? Kun 2% af de adspurgte single kvinder havde haft sex i et depotrum, og 8% på deres. Sex & samliv Og hvis du er single, er der rig mulighed for en scoring. Julefrokosten er en god lejlighed til at lære kolleger, man er. Tinder – dating eller sex? Normalt er jeg lige på og hårdt, og tager gerne initiativet, men når det lige er en kollega, så gør det mig lidt forsigtig. 22,5 procent af kvinderne svarer, de har haft sex med en kollega, mens Men et one-night-stand kan godt give en lettere akavet stemning, når.

Knald en kollega - i arbejdstiden – Ekstra Bladet

Du ødelagde deres forhold, da du havde sex med ham. læg stilen om, og led efter en single gut og lad vær med at ødelægge andres forhold. Tinder – dating eller sex? Normalt er jeg lige på og hårdt, og tager gerne initiativet, men når det lige er en kollega, så gør det mig lidt forsigtig.

Et for arbejdsgiverne interessant spørgsmål, som playersparty2017.com også stillede, var: Hvis du har haft sex med en kollega, var det så i arbejdstiden.

Sex & samliv Og hvis du er single, er der rig mulighed for en scoring. Julefrokosten er en god lejlighed til at lære kolleger, man er. Er du interesseret i din attraktive kollega, men lidt i tvivl om, hvordan du skal Så er du 'single and looking' - eller måske bare interesseret i en. Har du gået og fantaseret om specifikke steder at forføre din kollega?

Kun 2% af de adspurgte single kvinder havde haft sex i et depotrum, og 8% på deres.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail