Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig Århus, Aalborg, Odense, København. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive en tid til en tantramassage her, om tantramassage til mænd her, om tantramassage til. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden.

Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig Århus, Aalborg, Odense, København. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som berøring, kropslig Århus, Aalborg, Odense, København. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv.

Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus.

Tantra massage i Edens Have | edenshave

Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker. Et kærligt møde som er klart – dvs med en tydelig indgang og tydelig. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde.

Forud for behandlingen tager du en.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail